torsdag den 20. oktober 2011

Mon du bemærket har...? En servicemeddelelse

Mon du har bemærket, at WiB Aarhus afholder et arrangement om Feng Shui?

Vi skal høre om indretning af dit kontor 'the Feng Shui way' med Neo Feng Shui eksperten Sagar Constantin Bohnstedt. Arrangementet holdes hos Livsstilshuset Sinnerup i Aarhus og oveni alt det vi lærer om indretning, så er der mulighed for at købe ind med ekstra store rabatter denne aften.

WiB Aarhus er den aarhusianske del af kvindenetværket Women in Business - kvinder der gerne vil drive forretning, tjene penge og samtidig have det godt med det.


Klik her Indret dit kontor til succes og meld dig til det spændende arrangement. Hold også øje med WiB Danmarks hjemmeside, her finder du flere foredrag og netværkskomsammen'er som du ikke må gå glip af - i hele Danmark.


Sådan indretter du dit kontor til succes
Vidste du, at placeringen af dit skrivebord har afgørende betydning for dit kundeflow? Vidste du, at farver kan hjælpe med til at øge omsætningen?

Sagar Constantin Bohnstedt er Neo Feng Shui mester. Sagar har de sidste 12 år undervist og rådgivet i, hvordan farver og indretning har en direkte indflydelse på vores trivsel, udvikling og ikke mindst mulighed for succes. Hun vil denne aften løfte sløret for hvordan du målrettet kan optimere din arbejdsplads, uanset om du arbejder hjemmefra eller har kontor ude i byen. Du vil få konkrete tips til både farver og indretning, som kan være med til at gøre din hverdag endnu bedre og der vil være mulighed for også at stille spørgsmål.

Sagar er forfatter til betselleren Neo Feng Shui, som også er udgivet i Tyskland, Rusland, Italien og Grækenland. Hun formidler Neo Feng Shui på en meget enkel og håndgribelig måde så det er let at integrere i din hverdag. Gå ikke glip af dette inspirerende og stærkt motiverne foredrag, som helt sikkert vil ændre dit syn på din arbejdsplads og som får det til at krible i dine fingre for lave om! 

Ingen kommentarer: